Contemporary clinical implant protocols for the general practitioner Dr. Kleanthis Manolakis July 21, 2009

Contemporary clinical implant protocols for the general practitioner

Contemporary clinical implant protocols for the general practitioner – surgical & prosthetic part / key lecture & workshop
Date – 5. 2009 – Larissa, GR
organized by Dental Design SA & powered by Biomet 3i Greece

Οι αποκαταστάσεις με οστεοενσωματούμενα εμφυτεύματα αποτελούν πλέον μια απόλυτα τεκμηριωμένη και προβλέψιμη θεραπεία στη σύγχρονη οδοντιατρική. Ένα από τα κρίσιμα στάδια της θεραπείας αυτής αποτελεί η προσθετική αποκατάσταση των εμφυτευμάτων. Αυτό το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για να παρουσιάσει τα βασικά στοιχεία ενός ιδανικού θεραπευτικού σχεδιασμού για την επίτευξη της αισθητικής και της λειτουργικότητας στον οδοντίατρο που ενδιαφέρεται να ξεκινήσει στο ιατρείο του την θεραπεία με εμφυτεύματα.

Η ενότητα της προσθετικής αποκατάστασης εστιάζει στον προσθετικά καθοδηγούμενο σχεδιασμό του πλάνου θεραπείας, παρουσιάζει τα προσθετικά τμήματα (διαβλεννογόνια κολοβώματα, σύνδεση εμφυτεύματος-υπερκατασκευής, δοκοί, σύνδεσμοι) και την κλινική και εργαστηριακή διαδικασία (αποτυπώματα, καταγραφές, εργαστηριακή κατασκευή, τοποθέτηση στο στόμα). Επίσης περιγράφει τους τύπους των προσθετικών αποκαταστάσεων (μονήρεις / μερικής και ολικής νωδότητας), όπως και την αντιπαράθεση των τάσεων στη σύγχρονη προσθετική των εμφυτευμάτων (κοχλιούμενες ή συγκολλούμενες αποκαταστάσεις, σύνδεση εμφυτευμάτων μεταξύ τους / σύνδεση με φυσικά δόντια, συγκλεισιακά σχήματα επιλογής).

Write a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked *